среда, 24 новембар 2021 13:20

Начелник округа Горан Нонковић присуствовао састанку радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид 19

Дана 23. новембра 2021. године, у Новом Саду, одржан је састанак Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид19.

На састанку су анализирани резултати поступања у складу са одлукама Кризног штаба и инструкцијама Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид19 у претходном периоду. На дневном реду је било речи и о усклађивању рада и поступању у складу са новом Уредбом о изменама и допунама Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести Ковид19 („Сл. Гласник РС“, бр 105/2021 од 08. новембра 2021 ).

Састанку су присуствовали начелници Управних округа са територије АПВ, руководиоци санитарне, тржишне, туристичке, ветеринарске, инспекције рада и инспекције за безбедност саобраћаја претходно наведених округа као и начелници и шефови комуналне инспекције и начелници и шефови комуналне милиције града Новог Сада и свих градских општина, Панчева, Зрењанина, Кикинде, Сомбора, Суботице и Сремске Митровице.

Испред Радне групе састанку је присуствовао др. Горан Стаменковић, помоћник министра здравља и руководилац Радне групе, Јелена Мићић секретар Радне групе испред Јединице за подршку Министарства за државну управу и локалну самоуправу и Данијела Лончар, координатор рада начелника управних округа у Радној групи.